Kennisdag Inspectie Waterkeringen – 22 maart 2018

  • Tijd en plaats: 22 maart 2018 - Burgers' Zoo Arnhem

Op 22 maart 2018 vindt alweer de 15e Kennisdag Inspectie Waterkeringen plaats. Een dag die je als waterkeringbeheerder niet mag missen. Gezamenlijk staan we voor de uitdaging om Nederland veilig en droog te houden. Dit doen we door de jaren heen steeds nét een beetje anders: slimmer, sneller of goedkoper. Het vakmanschap van waterkeringbeheerder en inspecteur is daardoor altijd in ontwikkeling! Vandaar het thema van deze kennisdag 'vakmanschap, altijd in beweging'

LEES MEER

Infra Relatiedagen Hardenberg – 6-8 februari 2018

  • Tijd en plaats: 6 - 8 februari 2018 - Hardenberg

Een vertrouwd netwerkplatform dat grond-, weg- en waterbouwprofessionals samenbrengt in een laagdrempelige sfeer. Al jaren lang vormt deze driedaagse vakbeurs een bruisend ontmoetingspunt voor infra-ondernemers en dienstverleners.

LEES MEER

InfraTech Essen – 10-12 januari 2018

  • Tijd en plaats: 10 - 12 januari - in Essen, Duitsland

De derde editie van InfraTech Duitsland vindt plaats van 10 t/m 12 januari 2018 in Messe Essen, Noordrijn-Westfalen. InfraTech is voor opdrachtgevers, opdrachtnemers en toeleveranciers uit de branche dé ontmoetingsplaats voor de infrastructuur. Exposeren is interessant voor de gehele infrabranche.

LEES MEER

IOB Congres (Zwemvijvercongres) – 15-16 november

  • Tijd en plaats: 15 en 16 november - WTC Conference Center te Leeuwarden

Op woensdag 15 november en donderdag 16 november gaat het 9de IOB Congres van start; hét internationale zwemvijvercongres dat voor het eerst in Nederland-Leeuwarden zal plaatsvinden. Dit congres is interessant voor zwemvijverbouwers, tuinontwerpers, tuin- en landschapsarchitecten, docenten groen onderwijs en toezichthouders. U zult collega’s uit de hele wereld ontmoeten en kennis en ervaringen kunnen delen.

LEES MEER

Water in de openbare ruimte – 9 november

  • Tijd en plaats: Houten - 9 november

Op donderdag 9 november 2017 komen in Expo Houten professionals bijeen om kennis en inspiratie te delen op het gebied van water in de openbare ruimte. De gelijknamige vakbeurs biedt voor het derde jaar op rij een platform voor geïnteresseerde professionals.

LEES MEER

Dag van de Openbare Ruimte – 27 en 28 september

  • Tijd en plaats: Utrecht - 27 en 28 september

Op 27 en 28 september vindt de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland plaats. Ook wij zijn dit jaar van de partij. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij ontmoeten u graag in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegang is gratis!

LEES MEER