Prolock aanwezig op de InfraTech 2018 in Essen

Door toenemende vraag uit het buitenland en dan met name uit Duitsland heeft Profextru Productie B.V. besloten om dit jaar deel te nemen aan de InfraTech 2018 in Essen. De derde editie van de vakbeurs InfraTech, die van 10 t/m 12 januari 2018 gehouden wordt in Messe Essen NRW, richt zich op infrastructuur in de […]

Lees meer

Proef inbrengen anti piping scherm

Waterschap Limburg werkt mee aan een proef met innovatieve kunststof anti-pipingschermen. De proef is in oktober gestart. Begin volgend jaar zijn de resultaten bekend.
Piping is een belangrijk faalmechanisme bij dijken. Water stroomt via een zandlaag onder een dijk door en komt achter de dijk weer omhoog. Doordat zand wordt meegevoerd, ontstaat een kanaal (pipe) onder de dijk, waardoor deze ernstig verzwakt en zelfs kan instorten.

Lees meer

Eerste klantcase video gelanceerd!

In samenwerking met Twinsense, de Romein en Loonbedrijf Mulderij is begin november de eerste klantcase video gelanceerd. Dit is de eerste film in een reeks van 13 bedrijfsvideo’s die Profextru Productie B.V. laat maken door Twinsense. Deze video’s variëren ‘van blog-video’s, corporate identity – video’s tot klantcase video’s. Kortom de komende periode zullen wij u […]

Lees meer

Terugblik Dag van de openbare ruimte

Net zoals voorgaande edities een druk bezochte beurs. De dag van de openbare ruimte biedt het perfecte platform waar professionals elkaar ontmoeten en kennis met elkaar kunnen delen. Voor Prolock de ideale manier om haar producten en innovaties te laten zien. De bezoekers variëren van aannemers, adviseurs tot diverse overheden, kortom de doelgroepen waar Prolock zich voornamelijk op richt.

Lees meer

Leuke samenwerking Prolock met Solines!

Voor het project kadeverbetering Voorvliet en Montfoortse vaart leverde Solines ruim 5500 meter buis Ø 139.7 mm en Ø 152,4 mm. Deze buispalen worden gebuikt in combinatie met 300 meter Prolock kunststof beschoeiing.

Lees meer

Nieuwe bestekken beschikbaar!

De afgelopen jaren heeft Prolock een enorme groei doorgemaakt. Ook de vraag naar duidelijke bestekken is daardoor toegenomen. Omdat de Prolock producten altijd maatwerk zijn, hebben Profextru en Zeeboer middels een interactieve sessie de bestekken modulair opgebouwd.

Lees meer

Ontmoet en ontdek Prolock op de Dag van de Openbare Ruimte

Op 27 en 28 september vindt de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland plaats. Ook wij zijn dit jaar van de partij. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij ontmoeten u graag in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegang is gratis!

Lees meer