Ontmoet en ontdek Prolock op de Dag van de Openbare Ruimte

Ontmoet en ontdek Prolock op de Dag van de Openbare Ruimte

Op 27 en 28 september vindt de grootste vakbeurs over ontwerp, inrichting, onderhoud en beheer van openbare ruimte in Nederland plaats. Ook wij zijn dit jaar van de partij. Weten wat wij voor u kunnen betekenen? Wij ontmoeten u graag in de Jaarbeurs in Utrecht. De toegang is gratis!

Dag van de Openbare Ruimte

Deze inspirerende beurs vindt al enkele jaren plaats en ieder jaar behalen ze een recordaantal bezoekers. Met de honderden bedrijven en verschillende lezingen krijgt u de ultieme kans om de allernieuwste producten, diensten en innovaties te ontdekken. Ook wij willen u graag kennis laten maken met de duurzame oplossingen van Prolock.

Wat kan Prolock voor u betekenen?

Naast de rol van duurzaamheid wordt ook de ROI (Return On Investment) steeds belangrijker. Dat weten wij als geen ander. Prolock levert een uniek product, namelijk: Duurzame kunststof beschoeiingen, damwanden en dijkbescherming uit gerecycled kunststof. Ontwikkelt volgens het cradle to cradle principe (100% recyclebaar dus!). Doordat wij onze producten continue blijven innoveren hebben ze o.a. een levensduur van minimaal 60 jaar, zijn ze onderhoudsvrij en kostenefficiënt.

Voor iedereen een andere oplossing: Dat is maatwerk!

Maar er zijn nog meer voordelen. Ieder project is namelijk uniek, daarom levert Prolock altijd maatwerk oplossingen. Wij staan u dan ook graag persoonlijk te woord, zodat we samen kunnen kijken hoe Prolock een toegevoegde waarde kan leveren aan uw duurzame project.

Voor wie is de beurs?

Bent u gemeentelijke beleidsmaker, diensthoofd, gebiedsregisseur, beheerder, projectmanager, landschapsarchitect, ontwerper, stedenbouwkundige of adviseur? Dan is dit de beurs van het jaar voor u!

Wij zien u graag op 27 of 28 oktober!

U kunt zich hier (https://www.openbareruimte.nl/nl/bezoeker/registreer) eenvoudig en gratis registreren. De beurs is op woensdag 27 en donderdag 28 september van 10.00u – 17.00uur in Jaarbeurshallen 2,3 en 4. Tot dan bij stand 4.2.56!

Meer informatie over de beurs kunt u vinden op https://www.openbareruimte.nl/

Deel dit bericht

Gerelateerde berichten